Schoorsteen onderhoud

Schoorsteen onderhoud

Natuurlijk is het een heerlijk gevoel om thuis of in uw bedrijfspand lekker de open haard aan te hebben of uw verwarming op een comfortabele temperatuur te zetten, maar u kunt echt optimaal genieten als u weet dat dat ook 100% veilig is. Daarom geeft het u een goed gevoel als u weet dat uw schoorsteen zowel aan de binnen- als aan de buitenkant goed onderhouden is.

Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar wij begrijpen heel goed dat u niet dezelfde mate van expertise heeft als die wij hebben. Terwijl dit voor uzelf een monsterklus kan zijn, draaien wij, vanwege onze 30 jaar ervaring en deskundigheid, onze hand hier niet voor om. Onderhoud en reparaties aan uw schoorsteen zijn voor u en voor ons dus zo gepiept. Neem daarom snel contact op met Passie voor Rookkanalen en vraag een gratis inspectie en offerte aan!

Waar kan ik uit kiezen?

U kunt natuurlijk kiezen om ons in één keer heel uw schoorsteen aan te laten pakken, maar u kunt ook kiezen om slechts een deel van onze onderhoudsdiensten te gebruiken. Immers, soms is het niet nodig om ze allemaal te laten uitvoeren. Wij werken zowel aan goed onderhoud van de binnen- als de buitenkant van uw schoorsteen

Denk daarbij aan:

  • Vegen van uw schoorsteen en verwijdering van eventuele blokkades
  • Controleren van de stabiliteit van de constructie en deze borgen
  • Controle en eventuele vervanging van de afdichtmaterialen
  • Voegen van uw schoorsteen herstellen
  • Controle en eventuele vervanging van de schoorsteenkap

Uiteraard komen wij graag van tevoren bij u langs om uw schoorsteen te inspecteren, waarna we geheel vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Gratis en voor niets! Zo weten u en wijzelf precies welke werkzaamheden nodig zijn, wat de planning daarvan is en welke kosten eraan verbonden zijn. Ook kunt u er zeker van zijn dat we na deze inspectie altijd over de juiste materialen en gereedschap beschikken als we aan de slag gaan.

Reparatie en onderhoud

Goed onderhoud van uw schoorsteen kan u heel veel geld en problemen besparen. Niet alleen is uw schoorsteen een van de gevoeligste onderdelen van uw dak voor slijtage, die lekkages tot gevolg kan hebben, maar ook kan een verstopte schoorsteen een groot risico vormen voor uw veiligheid. Door goed onderhoud beschermt u dus uw dak, uw huis of pand en iedereen daarbinnen tegen lekkages, giftige stoffen en brand.

Daarnaast biedt onderhoud u ook financiële voordelen. Behalve dat voorkomen beter (en goedkoper) is dan genezen, stookt u goedkoper en milieuvriendelijker met een schone en onderhouden schoorsteen, gaat de WOZ-waarde omhoog en krijgt u bovendien een veegbewijs voor de verzekering, waarbij in sommige gevallen de premie daalt.

Uw huidige pannendak voordelig laten vernieuwen?

Wij komen gratis langs voor een inspectie inclusief gratis offerte!

Op ons kunt u rekenen!

Wij draaien voor klussen op uw dak, maar ook er onder, onze hand niet om. Uiteraard doen wij dergelijke klussen met zorg en toewijding. Onze belangrijkste vier pijlers bij ieder werk:

Kwaliteit

Wij werken met de beste materialen en gereedschappen.

Professionaliteit

Wij pakken iedere klus grondig aan en zorgen dat alles perfect is afgerond.

Klantgericht

Wij zorgen dat u altijd optimaal geïnformeerd bent over de mogelijkheden en dat u altijd zeer tevreden kunt zijn over ons werk.

Maatwerk

Wij komen van tevoren gratis bij u langs voor een inspectie ter plekke.

Heeft u spoed?

U kunt in spoedgevallen 24/7 contact opnemen via 06 38395892  Wij staan dag en nacht klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

1
Hallo,
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Powered by