Contact

Contact opnemen?

Kiest u ook voor onze kwaliteit, professionaliteit, klantgerichtheid en maatwerk en wilt u gebruik maken van onze diensten? Dan kunt u natuurlijk een gratis en vrijblijvende inspectie ter plaatse en offerte aanvragen.

Natuurlijk begrijpen wij het ook heel goed als u nog vragen heeft. Staat bijvoorbeeld de dienst die u nodig heeft niet op onze pagina? Heeft u vragen over de specifieke werkzaamheden? Vermoed u dat er werk nodig is, maar weet u het niet zeker? Of bent u bijvoorbeeld benieuwd naar wie wij zijn en hoe we werken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt hieronder ons contactformulier invullen, wij nemen dan op werkdagen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ook kunt u ons natuurlijk even bellen of een e-mail sturen.

Telefoon: 06 38395892
E-mail: mail@pvrbeheer.nl

Reparatie en onderhoud

U kunt ons uiteraard ook inschakelen voor onderhoud, reparatie of renovatie van uw pannen dak. Hierbij werken we niet enkel aan de dakpannen, maar zorgen ook dat de nokvorst, kantpannen en het goot en zinkwerk er goed bij ligt. Ook hierbij geven we u vooraf ter plekke advies op maat, een gratis offerte en achteraf 10 jaar garantie. Ook bij spoedgevallen kunt u bij ons terecht.

Een nieuw rookkanaal laten aanleggen?

Wij komen gratis langs voor een inspectie inclusief gratis offerte!

Op ons kunt u rekenen!

Wij draaien voor klussen op uw dak, maar ook er onder, onze hand niet om. Uiteraard doen wij dergelijke klussen met zorg en toewijding. Onze belangrijkste vier pijlers bij ieder werk:

Kwaliteit

Wij werken met de beste materialen en gereedschappen.

Professionaliteit

Wij pakken iedere klus grondig aan en zorgen dat alles perfect is afgerond.

Klantgericht

Wij zorgen dat u altijd optimaal geïnformeerd bent over de mogelijkheden en dat u altijd zeer tevreden kunt zijn over ons werk.

Maatwerk

Wij komen van tevoren gratis bij u langs voor een inspectie ter plekke.

Heeft u spoed?

U kunt in spoedgevallen 24/7 contact opnemen via 06 38395892.  Wij staan dag en nacht klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

1
Hallo,
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Powered by