Over ons

Over Passie voor Rookkanalen

Passie Voor Rookkanalen is een schoorsteenveeg bedrijf met 30 jaar ervaring. Het werk zit ons in het bloed en we voeren het met de passie en aandacht uit die uw dak, schoorsteen en rookkanalen verdienen. Deze onderdelen van uw huis zijn namelijk essentieel voor uw woongenot, veiligheid en de stabiliteit van uw huis. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot zo veel meer dan een schoorsteenveger en voeren we verscheidene werkzaamheden aan uw dak uit.

U kunt bij ons terecht voor deze werkzaamheden:

  • Aanleggen van nieuw rookkanaal, plaatsing van kachels
  • Onderhoud aan uw schoorsteen
  • Aanleg van platdaken en pannendaken
  • Opsporing en verhelpen van daklekkages

In overleg is alles mogelijk, zolang het maar te maken heeft met uw rookkanalen, schoorsteen of dak. Wij zijn van alle markten thuis. Als u graag wilt dat wij ook op uw dak of schoorsteen professioneel en klantgericht maatwerk leveren, met de kwaliteit die u en uw huis verdienen, neem dan contact met ons op of vraag een gratis dakinspectie ter plekke en vrijblijvende offerte aan.

Wilt u ook een openhaard?

Wij komen gratis langs voor een inspectie inclusief gratis offerte!

Op ons kunt u rekenen!

Wij draaien voor klussen op uw dak, maar ook er onder, onze hand niet om. Uiteraard doen wij dergelijke klussen met zorg en toewijding. Onze belangrijkste vier pijlers bij ieder werk:

Kwaliteit

Wij werken met de beste materialen en gereedschappen.

Professionaliteit

Wij pakken iedere klus grondig aan en zorgen dat alles perfect is afgerond.

Klantgericht

Wij zorgen dat u altijd optimaal geïnformeerd bent over de mogelijkheden en dat u altijd zeer tevreden kunt zijn over ons werk.

Maatwerk

Wij komen van tevoren gratis bij u langs voor een inspectie ter plekke.

Heeft u spoed?

U kunt in spoedgevallen 24/7 contact opnemen via 06 38395892.  Wij staan dag en nacht klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

1
Hallo,
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Powered by