Daklekkage

Over Passie voor Rookkanalen

U zorgt er natuurlijk voor dat uw dak altijd in goede conditie is, zodat u droog en comfortabel onder uw dak woont. Helaas gebeurt het soms dat er een lekkage ontstaat. In een dergelijk geval wilt u dat zo snel mogelijk laten verhelpen. Een lekkage is namelijk niet alleen onprettig, maar kan zeer veel schade aanrichten aan uw dak, huis en inboedel.

Het vinden en verhelpen van een daklekkage is echter niet eenvoudig. Dat komt omdat de plek waar de daklekkage ontstaat vaak een andere is dan de plek waar deze zichtbaar wordt. Wij zijn experts op het gebied van uw dak en schoorsteen, waardoor wij vaak precies weten hoe we een daklekkage moeten aanpakken.

Over Passie voor Rookkanalen

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.Daarom is het belangrijk dat u uw dak regelmatig laat onderhouden. Zo komen kleine gebreken die tot een daklekkage kunnen leiden snel aan het licht en kunnen ze eenvoudig en goedkoop verholpen worden.

Desondanks is een daklekkage niet altijd te voorkomen. Op het moment dat u vermoedt last te hebben van een daklekkage is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. We kunnen dan samen het volgende doen.

  • U neemt contact met ons op. Wij komen zo snel mogelijk naar uw huis of pand om te kijken wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren.
  • Afhankelijk van de ernst en uw wensen sturen we een offerte, maken ter plekke afspraken of gaan direct aan de slag. In het eerste en tweede geval zorgen wij natuurlijk ook dat we snel te werk gaan.
  • Wij sporen de daklekkage op en verhelpen hem. Daarna inspecteren we of er schade is ontstaan aan (de constructie van) uw dak. Ook geven we u advies over onderhoud dat gerelateerd kan zijn aan (de gevolgen van) deze daklekkage.
  • We kijken met u samen of het probleem is verholpen en gaan pas weg als u tevreden bent. Mocht er toch nog iets aan de hand blijken, dan komen we natuurlijk meteen terug.

Wat als er echt spoed is?

Soms is de lekkage zo ernstig dat het water naar binnen stroomt, bijvoorbeeld door stormschade. Neem dan direct telefonisch contact met ons op via 06 38395892 en wij zorgen er 24/7 voor dat de lekkage met spoed verholpen wordt. We bieden altijd de beste oplossing, maar als deze tijd vergt zorgen we eerst voor een noodoplossing, waarna we met u het verdere verloop van de werkzaamheden bespreken en zorgen dat de volledige reparatie zo snel mogelijk wordt uitgevoerd.

Direct u daklekkage laten oplossen?

Wij komen gratis langs voor een inspectie inclusief gratis offerte!

Op ons kunt u rekenen!

Wij draaien voor klussen op uw dak, maar ook er onder, onze hand niet om. Uiteraard doen wij dergelijke klussen met zorg en toewijding. Onze belangrijkste vier pijlers bij ieder werk:

Kwaliteit

Wij werken met de beste materialen en gereedschappen.

Professionaliteit

Wij pakken iedere klus grondig aan en zorgen dat alles perfect is afgerond.

Klantgericht

Wij zorgen dat u altijd optimaal geïnformeerd bent over de mogelijkheden en dat u altijd zeer tevreden kunt zijn over ons werk.

Maatwerk

Wij komen van tevoren gratis bij u langs voor een inspectie ter plekke.

Heeft u spoed?

U kunt in spoedgevallen 24/7 contact opnemen via 06 38395892.  Wij staan dag en nacht klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

1
Hallo,
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Powered by