Rookkanaal aanleggen

Rookkanaal aanleggen

Een haard of kachel brengt letterlijk en figuurlijk warmte. Dus wilt u natuurlijk optimaal genieten en weten dat alles ook veilig is,waarbij u geen last heeft van rook, maar dat deze goed wordt afgevoerd.

Om te zorgen dat dit veilig gebeurt, dient het afvoerkanaal, het rookkanaal, in orde te zijn. Het is erg belangrijk dat u een goed rookkanaal plaatst dat geschikt is voor het type kachel dat u heeft. Ook als er al een bestaande schoorsteen is kan het bijvoorbeeld goed zijn een roestvrijstalen kanaal te plaatsen, om zo de brandveiligheid te verhogen.

Waarom heb ik een expert nodig voor een rookkanaal?

Bij het plaatsen van een rookkanaal komt zeer veel expertise kijken. Niet alleen moet er gekozen worden voor het goede materiaal, maar ook zijn er vele factoren om rekening mee te houden, zoals:

 • Het type haard of kachel
 • Diameter en hoogte van het kanaal
 • Diameter en hoogte van het kanaal
 • Constructie van het huis
 • Bestaande aansluitingen
 • Locatie van uw kachel of haard
 • Wetgeving en eventueel benodigde vergunningen
 • Uw dakconstructie en eventuele afvoeren daarin

Gelukkig hoeft u dit niet zelf uit te zoeken. Als u een offerte aanvraagt voor het aanleggen of vervangen van een rookkanaal, komen wij van tevoren bij u langs om de situatie te onderzoeken en u te adviseren. Helemaal gratis. Daarna stellen we graag vrijblijvend een offerte voor u op.

Waarom kies ik voor Passie voor Rookkanalen?

Er zijnveel zaken die meespelen bij het aanleggen van een nieuw rookkanaal. Daarom wilt u natuurlijk dat u weet dat u alle juiste informatie heeft, zodat u de beste keuze kunt maken. Bovendien wilt u dat uw rookkanaal kundig en met ervaring wordt aangelegd, juist omdat veiligheid en de stabiliteit van uw dak- en huisconstructie essentieel zijn.

Daarom is Passie voor Rookkanalen uw beste keuze. We hebben 30 jaar ervaring en het aanleggen van rookkanalen is onze passie die ons in het bloed zit. Wij hanteren een professionele en klantgerichte aanpak, met kwalitatief werk en hoogwaardige materialen.

Als u ons inschakelt, kunt u er op rekenen dat:

 • Wij gratis en vrijblijvend ter plekke de situatie inspecteren, u adviseren over alle mogelijke oplossingen en uitzoeken hoe het zit met wet- en regelgeving en eventuele vergunningen. Hierna sturen we u gratis en vrijblijvend een offerte.
 • Wij uw rookkanaal aanleggen met de beste materialen, zodat u weet dat dit veilig en goed is.
 • U samen met ons een optimale oplossing kunt kiezen.
 • Het werk snel, kundig en volgens afspraak gebeurt.
 • U een duidelijke en eerlijke professional met 30 jaar ervaring inschakelt voor dit werk, zodat u weet waar u aan toe bent en nooit te veel betaalt of te weinig krijgt.
 • U een tevreden klant gaat zijn, die zich geen zorgen maakt over veiligheiden 10 jaar garantie heeft.

Als dit voor u klinkt als de manier om uw rookkanaal aan te laten leggen, vraag dan vandaag nog een vrijblijvende inspectie en offerte aan of neem contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar, ook voor vragen en aanvullende informatie.

Direct u daklekkage laten oplossen?

Wij komen gratis langs voor een inspectie inclusief gratis offerte!

Op ons kunt u rekenen!

Wij draaien voor klussen op uw dak, maar ook er onder, onze hand niet om. Uiteraard doen wij dergelijke klussen met zorg en toewijding. Onze belangrijkste vier pijlers bij ieder werk:

Kwaliteit

Wij werken met de beste materialen en gereedschappen.

Professionaliteit

Wij pakken iedere klus grondig aan en zorgen dat alles perfect is afgerond.

Klantgericht

Wij zorgen dat u altijd optimaal geïnformeerd bent over de mogelijkheden en dat u altijd zeer tevreden kunt zijn over ons werk.

Maatwerk

Wij komen van tevoren gratis bij u langs voor een inspectie ter plekke.

Heeft u spoed?

U kunt in spoedgevallen 24/7 contact opnemen via 06 38395892.  Wij staan dag en nacht klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

1
Hallo,
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Powered by