Pannendak

Pannendaken

Uw dak is het sluitstuk van uw huis en daardoor essentieel voor de stabiliteit van de constructie. Bovendien is het zeer goed zichtbaar. Daarom is het logisch dat u er goed voor wilt zorgen, wat begint bij een stabiele basis. Voor een hellend dak kiezen de meeste mensen daarom voor een pannendak. En dat is niet voor niets.

Een pannen dak is niet alleen het meest voorkomende type dak.Het is veelzijdig, duurzaam en op termijn ook goedkoop. Dakpannen zijn in vele vormen, kleuren, materialen en prijsklassen te krijgen. Ze zijn stevig, goed bestand tegen weersomstandigheden en vuil, waterdicht, zeer gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te vervangen. Daardoor is het onderhoud aan een pannen dak, maar ook het aanbrengen van extra elementen zoals bijvoorbeeld uitbouwen, isolatie, zonnepanelen of extra groen, zeer gemakkelijk te realiseren.

Waar kan ik uit kiezen?

Afhankelijk van uw wensen, dak en portemonnee zijn er veel keuzes te maken op het gebied van dakpannen. Wij adviseren u ter plekke over alle mogelijkheden, gratis en vrijblijvend, voordat u ons inschakelt. Doordat wij 30 jaar ervaring hebben en professioneel, klantgericht maatwerk leveren waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat, weet u altijd dat u de beste keuze maakt voor uw situatie en wensen.

Hoewel er vele soorten pannen te krijgen zijn, kan er een grof onderscheid gemaakt worden in twee soorten:

  • Betonnen Pannen. Deze soort is per vierkante meter de goedkoopste optie. De pan gaat zo’n 50 jaar mee. Er zijn minder mogelijkheden qua kleurstelling en de pan is iets gevoeliger voor vuil en vocht. Desondanks is dit type pan zeer waterdicht en biedt het alle voordelen van dakpannen.
  • Keramische Pannen. Dit type pan is de meest veelzijdige en meest gekozen. Er zijn vele kleuren en soorten aardewerk mogelijk. De pan is wat lichter en optimaal bestand tegen alle externe omstandigheden. Van een dak met aardewerk dakpannen kunt u bovendien zo’n 60 jaar genieten.

Uiteraard zijn er binnen en buiten deze opties nog vele extra mogelijkheden. Deze bespreken wij graag met u. Als u een offerte aanvraagt, komen wij gratis langs om de situatie te bekijken en al uw wensen en eisen te inventariseren, waarna we u geheel gratis en vrijblijvend optimaal advies en een offerte op maat leveren. Bovendien bieden wij 10 jaar garantie.

Reparatie en onderhoud

U kunt ons uiteraard ook inschakelen voor onderhoud, reparatie of renovatie van uw pannen dak. Hierbij werken we niet enkel aan de dakpannen, maar zorgen ook dat de nokvorst, kantpannen en het goot en zinkwerk er goed bij ligt. Ook hierbij geven we u vooraf ter plekke advies op maat, een gratis offerte en achteraf 10 jaar garantie. Ook bij spoedgevallen kunt u bij ons terecht.

Uw huidige pannendak voordelig laten vernieuwen?

Wij komen gratis langs voor een inspectie inclusief gratis offerte!

Op ons kunt u rekenen!

Wij draaien voor klussen op uw dak, maar ook er onder, onze hand niet om. Uiteraard doen wij dergelijke klussen met zorg en toewijding. Onze belangrijkste vier pijlers bij ieder werk:

Kwaliteit

Wij werken met de beste materialen en gereedschappen.

Professionaliteit

Wij pakken iedere klus grondig aan en zorgen dat alles perfect is afgerond.

Klantgericht

Wij zorgen dat u altijd optimaal geïnformeerd bent over de mogelijkheden en dat u altijd zeer tevreden kunt zijn over ons werk.

Maatwerk

Wij komen van tevoren gratis bij u langs voor een inspectie ter plekke.

Heeft u spoed?

U kunt in spoedgevallen 24/7 contact opnemen via 06 38395892.  Wij staan dag en nacht klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

1
Hallo,
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Powered by