Plat dak

Platte daken

Als u, als particulier of als bedrijf, wilt zorgen dat uw plat dak goed aangelegd wordt en jaren mee kan, is het altijd een goed idee om een expert in te schakelen. Een plat dak aanleggen en onderhouden vergt de nodige deskundigheid en ervaring. Er zijn vaak meerdere mogelijkheden die het beste passen bij uw huis of pand.

Daarom wilt u voor de aanleg goed advies in winnen. Zo weet u dat u de beste oplossing kiest die past bij uw situatie. Wij hebben hier 30 jaar ervaring mee. Zo kunt u er op vertrouwen dat wij professioneel, kwalitatief, met hoogwaardige materialen en klantgericht uw plat dak aanleggen.

Waar kan ik uit kiezen?

Bij het aanleggen zij meerder zaken van belang voor de keuze van de beste oplossing met optimale materialen:

  • Vorm van uw plat dak
  • Isolatie
  • Onderhoud
  • Schade- en lekkage gevoeligheid
  • Temperatuur van het pand en weersomstandigheden
  • Milieuvriendelijkheid
  • Kosten

Omdat iedere situatie uniek is, komen wij gratis bij u langs voor een inspectie ter plekke, waarop wij ons advies afstemmen. Hierna sturen wij u gratis en vrijblijvend een duidelijke offerte.

Uw huidige platdak voordelig laten vernieuwen?

Wij komen gratis langs voor een inspectie inclusief gratis offerte!

Op ons kunt u rekenen!

Wij draaien voor klussen op uw dak, maar ook er onder, onze hand niet om. Uiteraard doen wij dergelijke klussen met zorg en toewijding. Onze belangrijkste vier pijlers bij ieder werk:

Kwaliteit

Wij werken met de beste materialen en gereedschappen.

Professionaliteit

Wij pakken iedere klus grondig aan en zorgen dat alles perfect is afgerond.

Klantgericht

Wij zorgen dat u altijd optimaal geïnformeerd bent over de mogelijkheden en dat u altijd zeer tevreden kunt zijn over ons werk.

Maatwerk

Wij komen van tevoren gratis bij u langs voor een inspectie ter plekke.

Heeft u spoed?

U kunt in spoedgevallen 24/7 contact opnemen via 06 38395892.  Wij staan dag en nacht klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

1
Hallo,
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Powered by